Informatie

Voor patiënten uit het buitenland die een langdurige behandeling nodig hebben bestaat er de mogelijkheid tot overnachten in een hotel. Het hotel is gelegen te Roermond in Nederland, zo´n 40 km van onze hoofdvestiging. Voor meer informatie:  www.hotelasselt.nl
Gelieve ons ruim op voorhand te contacteren indien u van plan bent om naar onze kliniek te komen. Patiënt is zelf verantwoordelijk voor de visumaanvraag!

Consult incl. eerste behandeling 60 min. € 80
Vervolgbehandeling € 80

Opgelet: Deze prijzen zijn inclusief supplementen en medicatie en exclusief labonderzoeken. LAB onderzoeken worden altijd apart aangerekend. Enkel voor bepaalde chronische aandoeningen kan er een bedrag aangerekend worden. Contacteer ons voor meer informatie.

Voor de Nederlandse patiënten vergoeden de meeste zorgverzekeraars onze behandelingen volledig of gedeeltelijk als u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor alle zekerheid uw polisvoorwaarden na. (Mogelijk vanaf midden mei 2021)
Voor de patiënten uit België en Duitsland zijn er helaas geen vergoedingen mogelijk.

Onze behandelaar is aangesloten bij de BATC beroepsvereniging ( aansluitnummer: BR-03124). Zo bent u als patiënt(e) steeds verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit van zorg. Hiernaast is Biomedic Clinic ook internationaal erkend.

De beroepsbeoefenaar valt onder de verplichte BATC-klachtenregeling gebaseerd op de Wkkgz ( Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Hierdoor is de behandelaar aangesloten bij een geschillencommissie. Heeft u een klacht? Dan kunt u met deze klacht eerst terecht bij de BATC. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.

Klacht- en tuchtrechtnummer: KB 2104.2715